Lloguer cotxes aeroport menorca barats

 


Cotxes Lloguer Menorca barats reservi sense termini mínim de 24 hores trucant al 971 360.147-648 579 418

Empresa local en Menorca

1er Pas per llogar el seu cotxe a menorca

Introdueixi lloc de lliurament -recollida i data que vol que li lliurem el cotxe així com els horaris el més aproximats possibles (recordeu que per ajustar el seu pressupost és important que els horaris siguin els més aproximats possibles) en el nostre calculador de preus online , així vostè tindrà el seu pressupost de lloguer de cotxes a Menorca i recordi que amb nosaltres no se li cobrarà més del pressupostat en arribar.

2n Pas per realitzar el lloguer

En aquest pas prement sobre extres i reservar vostè podrà triar els extres, (cadira de nadó, alçadors etc), així com l'assegurança de cobertura total explicat en la pàgina de condicions, recordi mai li retindrem quantitat alquna de la targeta de crèdit o dèbit .

3r pas per tenir el seu cotxe ...

Nosaltres sempre vam comprovar la disponibilitat abans d'acceptar una reserva en ferm, per evitar possibles overbookings.     El preu que apareix sempre és el preu final i mai portarà sobrecostos a la seva arribada ni per combustible ni per depòsits ni costos ocults en els preus.     Després de prémer en sol·licitar reserva apareixerà un formulari en el haurà d'omplir les dades que li demanem.     En un termini de no més de 24 h rebrà un correu electrònic en què li demanarem un número de targeta de crèdit o dèbit (en la qual no serà cobrada ni retinguda cap quantitat) o un ingrés al nostre compte bancari. Per defecte en la majoria de les reserves sol·licitem una targeta però si vostè no fa servir o no desitja facilitar la seva targeta pot sol·licitar la reserva per ingrés bancari en el formulari apartat "Observacions". Per cualquiler aclariment no dubti posar-se en contacte amb nosaltres.