preguntes freqüents de lloguer amb Menorcarent


Per reservar amb nosaltres un cotxe de lloguer a Menorca:

Amb Menorcarent vostè sempre sap el que va a pagar no se sentirà un abús en el preu de la seva cotxe de lloguer , molts clients ens pregunten si és cert que el preu que veuen a la nostra web o el preu que li pressupostem serà el que preu final. Nosaltres treballem d'una manera senzilla i eficaç que garanteix al client que no tindrà cap sorpresa a la seva arribada evitant càrrecs inesperats a la targeta o suplements ocults tan de moda en aquests temps, moltes empreses ofereixen preus que són irreals realment barats per captar clients que després al recollir el seu cotxe tot són suplements i més el client ha d'assumir un riesgo.exagerado. Nosaltres no vam realitzar aquestes pràctiques simplement cobrem el preu que prèviament hem pactat amb el client bé via web, telèfon o correu electrònic totalment tancat. Clarament pot veure que el preu és superior a primer cop d'ull que molts cercadors o brokers multicompañia, però el nostre treball també a part de tenir la seva vehicle disponible és que el nostre preu sigui competitiu, i fer que el client aquest satisfet i tranquil.

Aquí podrà trobar algunes de les preguntes més comuns que ens fan els nostres clients abans de reservar.

 

-Necessito targeta de crèdit per reservar amb Menorcarent?

   No és necessari disposar de targeta de crèdit, en el moment de finalitzar la reserva se li demanarà un número de targeta de crèdit o de   dèbit, i en cas que no en disposi, acceptem un ingrés de 50 euros en concepte de paga i senyal per el lloguer.

        -Tinc de deixar una quantitat (franquícia) quan em lliurin el vehicle?

   No és necessari deixar cap quantitat sempre que no sigui un vehicle 7 o 9 places, i ara també podem eliminar la franquícia amb la nostra assegurança total.

        -Quina assegurançe tinc quan llogo un cotxe a Menorcarent?

   A Menorcarent Lloguer de cotxes , la cobertura bàsica inclou tots els desperfectes ocasionats sempre que no sigui per negligència clara del conductor (alcoholèmia, conducció temerària, etc.) únicament no estan incloses l'llantes, pneumàtics, llunes-vidres, retrovisors i repostatge equivocat que per un suplement de 4,5 euros al dia també els oferim aquesta cobertura.

        -Me lliuren el cotxe a l'aeroport o m'he de desplaçar a alguna oficina?

   Menorcarent li lliurarà el cotxe al mateix aeroport, l'espera un representant amb el nom de l'empresa i li lliura el cotxe en el mateix pàrquing P1 en arribades, i la devolució es realitzarà en el mateix pàrquing.

        -Hauré de pagar alguna cosa mes del pressupostat quan arribi a Menorca?

   Menorcarent es compromet a cobrar exactament el total pressupostat, sense afegir extres com ara gasolina ja que nosaltres els vam lliurar el cotxe amb ¼ de dipòsit aprox. i el client ha de deixar-ho igual.

  Si té algun dubte no escrita aquí no dubteu a trucar-nos al nombre 971 360147.