FLOTA DE LLOGUER DE COTXES A MENORCA

 


Empresa local a Menorca

En Menorcarent lloguer cotxes Menorca, cuidem al màxim els nostres vehicles per poder oferir així cotxes actualitzats que s'adapten a les necessitats tant familiars com per a viatges de negocis. En aquesta pàgina podrà veure els cotxes de la nostra flota. Els cotxes oferts es lliuren segons disponibilitat.

Lloguer cotxes econòmic: Grup B

En aquest grup vostè trobarà cotxes 5 portes pràctics per a l'ús diari de fàcil aparcament i consum reduït, els models són Fiat Panda, Seat Mii

Lloguer cotxes 4 places Fiat 500: Grup b1

En aquest grup gaudirà d'un cotxe petit semblant a mida al grup B especialment per grandària de maleter, el model serà només Fiat 500 no donant opció a similars. recomanat per A 2 persones.

Lloguer cotxes 4 places descapotable: grup b2

En aquest grup oferim únicament el model Fiat 500 cabrio igual que el grup B1 però sent un model amb sostre de lona elèctric.

Lloguer de cotxes a menorca: Grup b3

En aquest grup podrà tenir a les mans un vehicle a més de cabrio, amb canvi automatic sequencial, model disponible Abarth 500 140 CV

Lloguer cotxes 5 places: Grup C

En aquest grup gaudirà d'un cotxe més gran que els del grup B especialment per grandària de maleter, els models són Fiat Punto, Ford Fiesta, Opel Corsa, Volkwagen Polo, Seat Ibiza.

Lloguer cotxes còmode 5 places: grup D

En aquest grup el més gran que li podem oferir de màxim 5 places en gasolina destaquem la comoditat i amplitud dels seus models com ara Fiat Qubo.

Lloguer de cotxes a menorca: Grup F

En aquest grup el més gran que li podem oferir dièsel de màxim 5 places destaquem la comoditat i amplitud dels seus models com ara Seat Leon TSI.

Lloguer cotxes 7 places menorca: Grup G

en aquest grup oferim un model de cotxe amb seients abatibles per a 5, 6 o 7 persones com a màxim el model és Fiat 500 L Living o Chevrolet Orlando. Encara que tenen una capacitat per a 7 persones recomanem com a màxim 6 per poder portar el seu equipatge còmodament.

Cotxes lloguer 9 places menorca: Grup h

En aquest grup destaquem la qualitat de conducció que s'aproxima a la d'un turisme amb un màxim de 9 places i gran maleter model Nissan Primastar 2.0 TDCI.